Betrouwbaar, beschikbaar, betaalbaar

CreditChecker is dé online leverancier van krediet-informatie. Met onze kredietinformatie kunt u, als ondernemers snel, adequaat en gefundeerd de juiste zakelijke beslissingen nemen.

In deze tijden is accurate, financiële informatie over zakelijke relaties een voorwaarde voor succesvol zaken doen. Informatie die bovendien actueel moet zijn. U wilt immers weten hoe de zaken er nú voorstaan. Wat is het betaalgedrag, wat is mijn actuele risico, wat is de kredietlimiet – dat is informatie waar u echt wat aan hebt. Waarop u met een gerust hart beslissingen kan nemen.

Met CreditChecker kunt u zorgeloos zaken te doen – waar ook ter wereld. Met heldere, actuele rapportages bepaalt u in een handomdraai de juiste handelsvoorwaarden voor uw leveranciers en zowel nieuwe als bestaande klanten. Zonder contracten, tegen goede tarieven en altijd direct beschikbaar. Kredietmanagement in optima forma.

CreditChecker: Powered by Dun & Bradstreet
Dun & Bradstreet (D&B) is marktleider in het leveren van wereldwijde zakelijke informatie en risico-analyse. Al meer dan 165 jaar staat D&B garant voor deskundig advies in kredietmanagement en is zij uw betrouwbare partner in uw bedrijfsvoering.